Resande montör

Resande montör

För Röbäcks Sweden ABs räkning söker vi nu en resande Montör

Arbetsbeskrivning

Som montör på Röbäcks får du chansen att se stora delar av Sverige, Skandinavien och Europa. Ditt arbete kommer att bestå av montering, service och konsultation med kund på plats, där det händer.

Din profil

Vi söker dig som har en känsla för kvalitet och som inte ger upp förens vad du än skruvar i fungerar.

Ditt jobb som resande montör innebär arbete dels i produktion, dels ute på uppdrag i fält där du installerar, utför service och är Röbäcks ansikte utåt till kunderna. I tjänsten inkluderas en hel del resor varför du som söker inte bör ha något emot att resa i tjänsten. Vanligtvis innebär detta ca 60-100 resdagar per år.

Du har:
  • Erfarenhet av industriellt montage
  • Väldigt goda maskinella kunskaper med tillhörande erfarenhet
  • Erfarenhet av svetsning
  • Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av el och ritningsläsning
  • Svetslicens
Uppstart i höst, processen kommer att pågå under sommaren.

Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MoxieTech Group AB och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna AB samt Work And Passion.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Röbäcks Sweden AB

Vårt mål har i alla år varit att leverera anläggningar och produkter av hög kvalité med lång livslängd till betong- asfalt- och miljöindustrin. Detta i kombination med vår produktutveckling gör att med utrustning från oss säkerställs mervärde och effektivitet för våra kunder.

Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Programmet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö.