Röbäcks Sweden AB söker utvecklare

Röbäcks Sweden AB söker utvecklare

Vi söker för Röbäcks Sweden AB en programmerare som tänker i algoritmer och agerar agilt.

Röbäcks har ett egenutvecklat styrsystem för betongfabriker på marknaden sedan snart 40 år, med en trogen kundkrets i framförallt norden. Vi är nu i tagen att utveckla nästa generation styrsystem!

Det innebär att du kommer att få en central roll i en liten utvecklingsgrupp och vara delaktig i hela processen från idé till kundsupport av den färdiga produkten. Om du uppskattar att arbete nära i en liten grupp, ha en platt organisation med snabba beslutsvägar, arbeta agilt och se resultatet av ditt arbete i praktiken, eller om du är intresserad av kvalitet, testning, teknik och innovationer - då har du chansen nu!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Röbäcks kommer du främst att arbeta med utveckling och support av deras styrsystem för produktionen. En del av systemet behöver uppgradera sin kod, så här har du möjlighet att förbättra, anpassa och uppgradera utefter kundens önskemål. Som utvecklare arbetar du nära dina kollegor och i nära kontakt med kund varav det krävs en kommunikativ person.

Som utvecklare hos oss ingår du i ett team av ca 5 personer där alla arbetar tillsammans och alla utgör en viktig del av arbetet, vilken roll du tar varierar. Här får du möjlighet att följa hela processen och se resultatet av ditt eget bidrag till arbetet. Du erbjuds en varierad roll, men mycket ansvar, med nya utmaningar och möjligheten att forma framtida utvecklingsprocessen hos Röbäcks.

Din profil
Som person är du kundorienterad, noggrann, analytisk och trivs med att lösa problem. Har passion för data och programmering, att utveckla nya lösningar, samt anpassningar och uppgraderingar.

Det är viktigt att du i mötet med kunder, kollegor och entreprenörer är lyhörd och kommunikativ.

Det är också viktigt att du är bekväm i att arbeta självständigt, men samtidigt vara en aktiv medlem i gruppen och kunna arbeta efter riktlinjer.

För att trivas som utvecklare hos Röbäcks tror vi att du har några års erfarenhet av programmering. Gärna en akademisk utbildning med intresse för objektorienterad programmering och Open Sorce. Vi ser gärna att du är bekant med språk som Linux, Python eller Java. Meriterande är kunskaper i lågnivåspråk, testning, PLC och elektronik.

Goda kunskaper i engelska är ett krav, norska och finska meriterande.

Övrig Information

För tjänsten gäller placering vid huvudkontoret i Umeå. Arbetet kan komma att innebära resor inom Norden, dock främst Sverige så B-körkort är ett krav för tjänsten.

Känner du igen dig? Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens, vid frågor eller funderingar kontakta eller

Är du nyexad och med rätt driv och ett genuint intresse för programmering, tveka inte och söka tjänsten du också!

Om Röbäcks Sweden AB
Röbäcks Sweden AB tillverkar utrustning till Betong- Asfalt och Miljöindustrin.
Maskinprogrammet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom de olika segmenten.

Vårt mål har i alla år varit att leverera anläggningar och produkter av hög kvalité med lång livslängd som säkerställer mervärde och effektivitet för våra kunder.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (16 dagar kvar)