Konstruktör

Konstruktör

För Röbäcks Sweden ABs räkning söker vi nu en Konstruktör inom maskintillverkning

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse av kreativa lösningar, en vilja att förbättra och kunskapen att föra över dina idéer till praktik?

Vi söker någon som vill arbeta med utveckling och förbättring av våra produkter. Du kommer att arbeta med konstruktion och beräkningsarbete för tillverkning av metallkonstruktioner. Detta sker i ett tätt samarbete med säljteam, verkstad, tekniker och framförallt våra kunder.

Din profil

Du har alltid nya idéer och vill sätta dom till verket. Erfarenhet av tung industritillverkning är såklart en fördel men det viktigaste är att du är driven, är strukturerad och har kvalitet i fokus.

Oavsett om du är nyutexaminerad eller om du har flera års erfarenhet inom området så kommer du att utmanas och få möjligheten att växa hos ett företag på frammarsch!

Du har:
  • Goda kunskaper inom hydraulik, mekanik och pneumatik
  • Ett stort tekniskt intresse
  • Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Relevanta utbildningar för tjänsten:
  • Civilingenjör inom maskinteknik
  • Högskoleingenjör inom maskinteknik
Meriterande
  • Erfarenhet av industritillverkning
  • Erfarenhet av
Motiveras du av att se en produkt gå från koncept till färdig enhet ute på marknaden så kan detta vara rätt tjänst för dig!

Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MoxieTech Group AB och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna AB samt Work And Passion.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Röbäcks Sweden AB

Vårt mål har i alla år varit att leverera anläggningar och produkter av hög kvalité med lång livslängd till betong- asfalt- och miljöindustrin. Detta i kombination med vår produktutveckling gör att med utrustning från oss säkerställs mervärde och effektivitet för våra kunder.

Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Programmet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö.