Erfaren säljare till PreZero!

Erfaren säljare till PreZero!

Är du en lösningsorienterad, ansvarstagande och målinriktad person som drivs av att göra affärer? Vill du arbeta i ett dynamiskt bolag som har fokus på kunden och långsiktig hållbarhet? Då kan du vara den vi söker för rollen som Säljare till PreZero i Umeå!

Om tjänsten
PreZero är nu på jakt efter en driven Säljare till sitt Umeåkontor. Du kommer ingå i ett team med andra säljare i region Norr mot kunder inom olika branscher med målet att stärka PreZero:s marknadsposition i Umeå. Ditt fokus kommer vara att jobba upp nya kundrelationer där lösningsförsäljning är nyckeln till framgång. Du kommer även ta över befintliga kunder och de affärer du drar in kommer du förvalta och ansvara över. Genom effektiva avfalls- och återvinningslösningar och med ett fokus på miljö och ekonomi hittar du bästa möjliga utfall utifrån kundens behov. Du rapporterar till säljchef i Region Norr. Arbetsuppgifter innefattar bl.a. att: - Identifiera nya affärsmöjligheter och skapa kontakt med nya kunder - Förstå kunds behov utifrån deras situation/krav och skapa lösningar som möter dessa - Förhandla och driva kontraktshantering - Samarbeta med kollegor för att hitta bästa lösning för kund - Förvalta och underhålla befintliga kunder - Vara med och utveckla affärsplaner och försäljningsstrategi för att säkerställa försäljningsmål Hos PreZero har du möjlighet att påverka och du kommer arbeta med frihet under ansvar med stora utvecklingsmöjligheter. Placeringsort: PreZero:s kontor i Umeå. Du arbetar mot kunder i Umeå med omnejd. Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse. Omfattning: Heltid. Tillsvidare med 6 månader provanställning. Anställningen sker direkt hos PreZero.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning med en förståelse för lösningsfokuserad och kundanpassad försäljning. Du har en vana av nykundsförsäljning, förhandling och prospektering av nya kunder. Vidare är du även trygg i att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är drivande, serviceorienterad och kommunikativ. Du brinner för att göra affärer och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och driva processer framåt. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen på Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Om PreZero
Hållbar återvinning på lokal, regional och global nivå PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin. Läs mer på vår hemsida https://www.prezero.se/ .

Övrig information

Placeringsort: Umeå

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Har du frågor hänvisar vi till ansvarig rekryterare Sandra Jarsäter.

E-post:

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 26 okt 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.