Bilskadetekniker till Burlin Motor Umeå

Bilskadetekniker till Burlin Motor Umeå

Dina arbetsuppgifter
Vill du jobba på norra Europas modernaste Toyota-anläggning tillsammans med sammansvetsade avdelningar som alltid strävar efter att ha de nöjdaste kunderna i branschen?

Burlin Motor Umeå är en Fullserviceanläggning för Toyota och Lexus som varit verksamma sedan 1995 under befintligt namn och har vuxit stadigt sedan dess. Dina 35 framtida kollegor jobbar tillsammans i alla led för att ge de lojala kunderna allt de behöver. Med korta beslutsvägar och en platt organisation blir alla delaktiga i både framgång och utmaningar.

'Vi på Burlin Motor är ett gäng som trivs tillsammans vilket kunderna känner av vid mötet med oss. Vi är trygga med våra bilmärken och jobbar tätt tillsammans för att behålla den höga kundnöjdhet som vi haft under lång tid. Respekt, Laganda och Kaizen (ständig förbättring) är våra ledord och något som stämmer bra med hur vi arbetar.' Thed Bergsten, Servicemarknadschef

Arbetsuppgifterna innefattar att åtgärda skador på Toyota och Lexus enligt respektive standard och anvisning, söka delar samt demontering och montering.

Vi söker dig har ett öga för detaljer och som ser nyttan i ordning och reda. Du bör vara social samt att trivas med varierade arbetsuppgifter. Kvalitet bör gå före kvantitet i din prioriteringslista.

Din profil
Du har följande kompetenser/egenskaper:
  • Utbildning inom bilplåtslagning
  • Erfarenhet av att arbeta med skadereparationer
  • Noggrann, självgående och metodisk i ditt arbete
  • Körkort
Meriterande kompetenser/egenskaper:
  • Erfarenhet av arbete med rikt-bänk
  • Erfarenhet av bilverkstadsarbete
Placeringsort: Umeå
I denna rekrytering samarbetar Burlin Motor med Maxkompetens så om du har några frågor är du välkommen att kontakta Erik Fahlgård på tel. 073 230 36 88 eller

Sista ansökningsdag
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 1 december 2018.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Moxietech Group AB är noterat på Nasdaq First North och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna och Work And Passion AB.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om kunden
Burlin Motor AB, grundades av Burlin Gruppen 1995. Vi är ett innovativt och entreprenörsinriktat bilföretag som sedan sin start har visat god lönsamhet. Burlin Motor driver Toyota fullserviceanläggningar i Umeå (1995), Skellefteå (1995), Piteå (2010) och Luleå (2004). 2001 tillkom Yamaha Center i Skellefteå. Vi säljer även Lexus i Umeå. AVIS biluthyrning började vi med 2010 i Luleå, vi finns även i Boden. Vi har idag ca 170 hyrbilar i vår AVIS verksamhet.
Umeå-, Skellefteå- och Luleå-företagen är miljöcertifierade enligt ISO14001. Piteå följer Toyotas 8 miljösteg.
Burlin Motor säljer varje år ca 1400 nya personbilar, 100 lätta lastbilar och 1800 begagnade bilar. Vi har normalt cirka 150-200 begagnade bilar i lager i våra anläggningar i Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.
Burlin Motor koncernen omsätter ca 550 miljoner kr/år.