Anläggare sökes till Marktjänst i Västerbotten

Anläggare sökes till Marktjänst i Västerbotten

Är du driven, positiv och har ett intresse för anläggning? Vill du jobba på en familjär arbetsplats där du får arbeta med varierande uppgifter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Marktjänst i Västerbottens räkning en anläggare för att stärka upp från sommaren fram till årsskiftet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Marktjänst i Västerbotten under sex månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Marktjänst i Västerbottens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Du kommer få arbeta med flertalet olika uppgifter inom mark och anläggning, där du får möjlighet att arbeta fysiskt med kroppen. Vidare kommer du att bli en del av ett familjärt företag med god sammanhållning med bas i Umeå, och projekt runt om i Västerbotten.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Plattläggning
  • Husgrund
  • Husdränering
  • Markarbete
  • Snickeri
Vi söker dig som

vill arbeta fysiskt och utvecklas inom mark och anläggning. Du får gärna ha erfarenhet av anläggning, snickeri eller maskinkörning tidigare, men det är inget krav. Du ska ha B-körtkort då tjänsten kräver arbete ute hos kund.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Markjänst i Västerbotten.
Du är positiv, glad och framåt. Vidare är du driven och initiativtagande för din utveckling och arbetets framgång.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Marktjänst grundades 2008 och mycket har hänt sedan dess. De är dag ca 20 anställda på högsäsong och under lågsäsongen på vintern är de ca 10 stycken som arbetar med allt inom mark. I företaget har dem mer än 20 års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. I dag finns de i nya fräscha lokaler efter Norra Obbolavägen i Umeå, med kontor och garage samlade på samma plats.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (9 dagar kvar)