Lösningsorienterad utesäljare till distriktet Umeå - Örnsköldsvik

Lösningsorienterad utesäljare till distriktet Umeå - Örnsköldsvik

Arbetsuppgifter
Som säljare på MacSupport i Umeå kommer du att ingå i ett kontorsteam där du har till uppgift att bearbeta skolor och kommuner med nya specialanpassade lösningar för dessa.

Rollen innebär således både att bredda kundstocken och att skapa merförsäljning till befintliga kunder. Det betyder att du är aktiv och närvarande hos dina kunder men även tillgänglig och rådgivande mot kunder som själva tar kontakt. Vidare innebär rollen administration i form av offertarbete, att uppdatera information i systemet och internrapportering.

Du planerar och strukturerar själv din arbetsdag med rätt prioriteringar av kundbesök och administration, hela tiden i strävan mot att nå dina uppsatta mål. Som utesäljare skräddarsyr du den bästa lösningen för kunden och utvecklar aktivt företagets sätt att sälja så att MacSupport ständigt är "best in class".

Kompetenser
  • Erfarenhet av lösningsorienterad försäljning
  • Dokumenterat goda meriter och resultat
  • God administrativ förmåga
  • Förmåga att arbeta självständigt
  • B-körkort
  • Datorvana

Detta erbjuder vi

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och bygga och förstärka Apples position i Norrland samt att sälja och representera ett starkt varumärke i Apple och Apples hela produktsortiment. Genom en gedigen introduktion och löpande utbildningar får du djupare kunskap om företagets produkter, kringtjänster samt service och driftavtal. Du blir dessutom en del av ett trevligt gäng i Umeå.

Vem är du?
För att lyckas bör du vara ett föredöme som affärsman, ha ett strategiskt tänkande och vara bra på att bygga långvariga kundrelationer. Du är en utpräglad lagspelare som förstår att nyttja den kompetens som finns inom företaget. Du har god erfarenhet av att göra affärer med både offentlig förvaltning och privata företag.

Som person är du engagerad, positiv och resultatorienterad. Vi söker dig som brinner för mötet med kund, ser möjligheter och har förmågan att hantera snabba förändringar. Du driver självständigt ditt arbete framåt och kan prioritera och planera din tid för kundbesök och administration. Vidare har du en vilja och ett driv som gör att du lyckas i det du tar dig för.

Du sprider positiv energi och är bra på att samarbeta. Din förmåga att kommunicera med kunder är god och du trivs i en kommunikativ roll där din dag består av många möten och mycket kundkontakt. Du får gärna ha ett eget intresse för Apples produkter och tjänster.

Stationeringsort är mest troligt Umeå, men kan även vara Örnsköldsvik. I dag är det övervägande män på Macsupport, därför välkomnar vi speciellt kvinnliga sökanden för en jämnare könsfördelning på företaget.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jan Lindkvist, j.lindkvist@macsupport.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macsupport.se
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MacSupport är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och är rikstäckande från Malmö i söder till Luleå i norr. Bolaget har fyra ben: försäljning via våra butiker, försäljning till skolmarknaden, försäljning till företag samt en service och konsultverksamhet.

Vår organisation präglas av entreprenörskap, utveckling och affärsmannaskap. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder varför engagemang och inställning är nyckelord vi värderar högt.