Jurister, Ludvig & Co Umeå & Skellefteå

Jurister, Ludvig & Co Umeå & Skellefteå

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer? Ludvig & Co erbjuder dig som jurist en bred kundbas som öppnar för upp för möjligheten att nischa dig som specialist inom olika rättsområden. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Som jurist hos oss får du arbeta självständigt med utmanande uppdrag samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll.

Därför kommer du trivas hos oss

På kontoren i Skellefteå och Umeå värdesätter vi engagemang och tillsammans så arbetar vi med ett proaktivt arbetssätt. Vi värdesätter medarbetare som vill växa och att vi tillsammans tar ett ansvar för kontorens och juridikaffärens utveckling. Vi ska nu bli fler och även växa på fler marknader. För oss är det viktigt att vi alltid är genuina och professionella i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang i allt vi gör.

Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, ekonomi, affärsutveckling och fastighetsförmedling. Tillsammans kan vi därför alltid hjälpa kunderna med ett extra steg, och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta med.

Om tjänsten

Vi söker nu jurister till Skellefteå och Umeå varpå placeringsort är valfri.

Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning till våra befintliga kunder men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder. I huvudsak arbetar juristerna på våra kontor med affärsjuridik, fastighetsrätt, generationsskifte och ekonomisk familjerätt.

Som anställd hos oss har du möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag och därmed även den fortsatta utvecklingen i din yrkesroll. Vidare är det viktigt att du skapar interna och externa nätverk och håller dig uppdaterad kring nyheter och branschaktuella händelser.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och lägger stor vikt vid att du har erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, helst inom det fastighets- och/eller familjerättsliga området. Har du en tingsmeritering eller arbetat som konsult är det meriterande.

Du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt. Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant!

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande, har du någon fråga kring tjänsten så tveka inte på att höra av dig till kontorschef Thomas Nyström på tel. 090-10 80 27 eller till Siv Eriksson på 0910-71 75 97

Vi ser fram emot att läsa din ansökan

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Jurist, bolagsjurist, familjerätt, familjerättsjurist, fastighetsrätt, affärsjurist, affärsjurist jobb, law, juridik, affärsjuridik, generationsskifte, advokat, advokatbyrå, immaterialrätt, paralegal, konsult, senior jurist, skattejurist, skatt
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 12 sept 2021 (46 dagar kvar)