Grävmaskinist

Grävmaskinist

Är du grävmaskinist med erfarenhet av rivning?

Nu erbjuder vi en spännande tjänst för dig som vill arbeta i norra Sverige.

Som grävmaskinist hos oss är du en viktig del i leveransen av våra projekt där vi river hela byggnader. Här arbetar du med moderna arbetsredskap och härliga kollegor på olika platser i norra delen av landet. De flesta av våra projekt är belägna i Norrbotten, men arbete över hela Norrland kan förekomma. Dina vanligaste arbetsuppgifter är:
  • Rivning av byggnader med grävmaskin
  • Sortering av byggmaterial
  • Krossning av betong
Vi tror att du har flera års erfarenhet av rivningsarbete, är trygg i samtliga arbetsmoment och tycker om lagarbete samtidigt som du är självgående. Du trivs med att ha kontakt med såväl kollegor som kunder och har goda kunskaper i det svenska språket.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter
Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan
Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV via mail via Ansök Nu-knappen. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med ansökan idag!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lotusab.se
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. I koncernen ingår idag Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi 350 personer och har som ambition att öka ytterligare. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt.