Montör till Lorries

Montör till Lorries

Montör / Mekaniker

Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta praktiskt? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om företaget

Företaget är baserat i Umeå och är generalagent för Lorries släpvagnar. Lorries är en en expansionsfas och personalstyrkan utökas löpande. Nya lokaler håller på att färdigställas för inflyttning under sensommaren.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av diverse olika uppgifter. Du sätter ihop olika kåpor och släpvagnar, men det kan dyka upp andra sorters arbetsuppgifter och det viktiga är att du är nyfiken och engagerad i det som behöver göras.

Du kommer att arbeta tillsammans med en erfaren montör för att sedan kunna utföra uppgifterna på egen hand.

Kompetens

Har du erfarenhet från industrin, industriteknisk utbildning eller en bakgrund som fordonsmekaniker så är det en fördel. Att kunna utföra enklare eldragning, köra traktor och svetsa i aluminium är meriterande, men viljan att vilja lära sig och utvecklas är viktigare.

Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna ta emot instruktioner och kunna kommunicera med dina kollegor.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har en hög arbetsmoral. Vidare behöver du vara i god fysisk form och ha en bra energi då det förekommer tunga lyft. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av människor omkring dig.

Övrig information

Start: Tillträde enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Provanställning i 6 månader som övergår till tillsvidareanställning
Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Ansökan

Alla frågor hänvisas till Lorries rekryteringsansvarige, Calle Hällgren på info@whprodukter.se eller på 070-791 58 07.

Lorries tillämpar löpande urval, så skicka därför in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Calle Hällgren
Telefon 070-791 58 07
Email Mejla Calle Hällgren
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lorries.se/
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är baserat i Umeå och är generalagent för Lorries släpvagnar. Lorries är en en expansionsfas och personalstyrkan utökas löpande. Nya lokaler håller på att färdigställas för inflyttning under sensommaren.