Lagerpersonal till korttidsuppdrag med start omgående.

Lagerpersonal till korttidsuppdrag med start omgående.

Vill du dryga ut studentkassan eller söker du ett korttidsuppdrag och vill tjäna ihop en extra slant? Ta chansen och sök till Logistikcenter i Umeå där du får arbeta fysiskt genom att demontera och packa ihop bland annat pallställ och kylbafflar.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning lagerpersonal till Logistikcenter i Umeå AB. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under ca 2 veckor som uppdraget avser. Arbetstiden är förlagd under vardagar från kl 07:00 - 16:00.

Skyddsskor och oömma arbetskläder rekommenderas. Du kommer att få skyddsglasögon, handskar och öronproppar på plats.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att demontera och packa ihop pallställningar. Vidare kommer du även att demontera kylbafflar och rör.

Vi söker dig som

Kan arbeta heltid under minst 2 veckor med start enligt överenskommelse. Du innehar:
  • Truckkort B
  • Saxlyft
  • Heta arbeten
  • Vidare har du erfarenhet av vinkelslip.
Du talar svenska och engelska flytande då det krävs i kommunikationen med övriga medarbetare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du har därför hög arbetsmoral och tycker om att vara sysselsatt. Då uppdraget endast avser ca 2 veckor arbetar du effektivt och är noggrann. Du har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans med andra.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.