Vill du sommarjobba inom lager/industri i sommar?

Vill du sommarjobba inom lager/industri i sommar?

Två av våra större kunder i Umeå kommer att ha produktionen igång även under sommaren och vi söker därför nu personal som kan vara med och täcka upp under semesterperioden. Lediga tjänster är bl.a. montör, processoperatör samt godsmottagare.

Formell kompetens

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin alternativt erfarenhet från arbete på lager/terminal/in- och utlastning. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja till att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

B-körkort är ett krav, tillgång till bil är meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav på grund av säkerhetsföreskrifter hos kund.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Vår kund arbetar i en växlande arbetsmiljö vilket innebär att du bör tycka om ett arbete med stundtals högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning på heltid i Umeå under sommaren, med chans till förlängning. Skiftgång förekommer.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. En förutsättning för att du ska kunna bli aktuell i rekryteringen är att du kan arbeta under större delen av sommaren.

Information

Både vi på Lernia Bemanning och våra kunder värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi välkomnar därför extra mycket kvinnliga sökanden samt dig med utländsk bakgrund. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer vilket inneäbr att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.