Vill du jobba som säljande konsultchef?

Vill du jobba som säljande konsultchef?

Lernia bemanning i Umeå är inne i en expansiv fas och vill bygga för framtiden. Nu söker vi ytterligare en person till vår verksamhet. Vi tror på hög närvaro ute hos våra kunder, nära kontakt och alltid leverera de bästa lösningarna för våra kommande och befintliga kunder.

Vi söker en person som är redo att anta utmaningen!

Arbetsuppgifter

Arbetet som säljande konsultchef hos Lernia Bemanning är ett komplext och kommunikativt arbete. Personen vi söker skall triggas av att utveckla affärer och hitta lösningar på våra kunders utmaningar samt finna energi i att ha många externa kontakter i en föränderlig värld. Vi ser också att du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Som exempel på arbetsuppgifter kopplat till sälj kan vara att ta kontakt med nya kunder, etablera bra och positiva relationer till ett stort nätverk av potentiella och befintliga kunder, utveckla processer och samarbeten med våra kunder samt driva egna säljprocesser och förhandla priser.

Utöver den säljande delen i arbetet med att finna och utveckla nya kunder kommer du också arbeta tillsammans med konsulterna som är anslutna till vår verksamhet. Dessa medarbetare förväntar sig snabb service och svar på diverse frågor.

Arbetsuppgifterna kopplat till medarbetarna kan tex vara:
  • Tillsättningar från upprättande av kravprofil
  • Personaluppföljning
  • Utvecklingssamtal och lönesamtal med personal
  • Delta i fackliga förhandlingar
  • Stödja och hjälpa våra konsulter med allt vad som rör personalfrågor
Både våra kunder och medarbetare vill att du ska vara pålitlig, affärsmässig och behandla människor utifrån ståndpunkten att alla människor är lika värda.

Tror du att du kan fylla dessa skor är du varmt välkommen att söka!

Formell kompetens
  • Arbetslivserfarenhet som bidragit till en förståelse för arbetsgivares utmaningar samt grundläggande kunnande om näringslivets spelregler.
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska, likväl som engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande:

- Gärna erfarenhet av bemanningsbranschen

Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har arbetat med säljfokuserade arbetsuppgifter inom industri och/eller bemanningsbranschen i tidigare befattningar.

Personliga egenskaper

För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha intresse av att driva och utveckla affärer, sälja, entreprenörskap och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande, kvalitetsmedveten, prestigelös och socialt genomslagskraftig. Du är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är gillar att arbeta i en vardag där ingen dag är den andra lik samt att du har god administrativ förmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Tillsvidare/Dagtid

Placeringsort: Umeå

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.