Senior Lönespecialist

Senior Lönespecialist

Vi söker nu en Senior Lönespecialist till Vattenfall i Umeå. Tjänsten är på heltid med uppstart i februari. Sök redan idag då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Arbetsuppgifter
Du kommer att bli anställd som konsult av oss på Lernia men sitta ute hos kund och arbeta med kvalificerat löneadministrativt arbete. Detta innefattar bl.a. löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter, samt systemrelaterade uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.

Formell kompetens
Minst gymnasial utbildning med krav på vidare yrkeshögskoleutbildning inom lön. Meriterande om man är auktoriserad lönekonsult.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst fem års erfarenhet av lönearbete, meriterande om du har erfarenhet av större bolag/koncern.

Har du dessutom erfarenhet av SAP, KIS lön eller annat större lönesystem är det också ett plus i kanten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som drivs av att arbeta med lön och att hitta förbättringsmöjligheter i löneprocessen. Du är samarbets- och serviceinriktad, kommunikativ och noggrann. Du arbetar på ett systematiskt sätt och har god analytisk förmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Umeå

Tillträdesdag
Slutet av februari eller enligt överenskommelse.

Information
Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

I rekryteringsprocessen kan du komma att behöva genomgå en säkerhetsprövning.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Rebecka Junghagen, rebecka.junghagen@lernia.se eller 072-254 93 32.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecka Junghagen
Telefon 0722549332
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.