Montör med elkunskap sökes

Montör med elkunskap sökes

Arbetsuppgifter

Monterar delar till relativt små eller lätta underenheter och kompletta enheter. Testar och kalibrerar delar och mekanismer för att möta toleranser och produktspecifikationer. Använder handverktyg och småverktyg för att montera enheter. Arbetsuppgifterna innefattar även el- och kabeldragning.

Formell kompetens

Krav:
  • 3-årig gymnasial utbildning inom teknik eller minst 1 års erfarenhet av både elskåp och montering inom tillverkningsindustrin.
  • Datorvana
  • B-körkort
  • Läsa el-schema
  • Förkunskaper för både el och mekanikmontering
Din bakgrund

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid, 1-3 månader med möjlighet till förlängning hos Lernia/ Heltid/ Arbetet är förlagt måndag-fredag.

Tjänstgöringsort: Umeå

Tillträdesdag

Omgående

Information

Urval och intervjuer sker löpande för framtida uppdrag, sök därför redan idag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta lisa.brannstrom@lernia.se

Observera att du ansöker via lernia.se, mer information kring tjänsten fås självklart vid en eventuell intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi en montör med elkunskap som kan börja omgående.