IT Support

IT Support

Vi söker nu både lång och kort erfarenhet av arbete inom IT-support. Vi har flera uppdrag inom 1st och 2nd support!

Har du erfarenhet av IT? Är du driven, bra på felsökning av program och system samt har en god kommunikativ förmåga? Då är du precis den vi letar efter!

Tjänsten är en provanställning på 6 månader som sedan leder till fastanställning hos kunden.

Arbetet kräver mycket felsökning kring de mer komplexa problemen som är en stor del av arbetet. Du kommer arbeta nära verksamheten och ärendena löses både via telefon, remote och onsite. Ett jobb för dig som är redo att ta nästa steg!

Tjänsten skall tillsättas omgående så ansök redan idag!

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Information

Placering Umeå. Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Kjellgren på tel: 072-254 92 78. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.