Erfarna svetsare för kommande uppdrag

Erfarna svetsare för kommande uppdrag

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga svetsuppgifter kan du komma att arbeta med kundanpassade och specialiserade uppdrag hos kunden. Vi söker dig som har svetsutbildning och gärna ett par års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom t.ex. TIG/ MIG/ MAG. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kantpress och manuellt skärande bearbetning. Kan du behärska även ritningsläsning och mätning är det något som vissa av våra kunder söker kompetens inom. Ofta handlar uppdragen om att självständigt jobba mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Formell kompetens

Detta kan komma att variera utifrån kundens behov. Dock ser vi att för att kunna ta dig till uppdrag att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Tidigare arbetslivserfarenhet av svetsning.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet och noggrannhet är något som du värderar högt, även flexibilitet och tempo är viktigt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att ta egna initiativ och är kan arbeta självständigt.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete och lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Som anställd konsult är du Lernias ansikte utåt när du är på uppdrag och därför är det viktigt att man är ansvarstagande, positiv och pålitlig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Umeå med omnejd.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, löpande.

Information

Nämn gärna i ditt personliga brev hur du eventuellt skulle ställa dig till pendling då våra kunder finns i Umeå med omnejd (max ca en timmes bilkörning).

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut, sök därför redan idag. Vid frågor gällande kommande rekryteringar kontakta ansvarig konsultchef Rebecka Junghagen, rebecka.junghagen@lernia.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan du ansöker via lernia.se. Mer information kring tjänsten fås självklart vid en eventuell intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecka Junghagen
Telefon 0722549332
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning söker nu för framtida uppdrag efter drivna och arbetsvilliga svetsare. Du kommer antingen bli anställd via Lernia och uthyrd till vår kund eller direktanställd beroende på hur behovet ser ut. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö. Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag!