CNC-operatörer till stor kund i Umeå

CNC-operatörer till stor kund i Umeå

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att tillverka och kontrollera artiklar enligt fastställda metoder och prioriteringslistor, utföra vård och dagligt underhåll av maskiner och verktyg, rapportera fel och avvikelser samt justera skärdata och verktygskompensering.

Formell kompetens

3-årig gymnasieutbildning inom teknik

Ett par års arbetslivserfarenhet inom CNC-bearbetning

Kunskap i programmering i minst en maskintyp

Datorvana

Meriterande är:
  • Grönt certifikat
  • Truck- och traverskort
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som CNC-operatör är du noggrann och har lätt för att fullständigt fokusera på det som du arbetar med just nu. Vidare är du en kreativ medarbetare med hög social kompetens vilket kommer att göra dig till en god medarbetare i arbetsgruppen. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning på heltid under 1-3 månader med stor möjlighet till förlängning hos Lernia. Arbetet är förlagt under kontorstid måndag-fredag.

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! För frågor kring tjänsten är du välkommen att maila sara.fredman@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi två erfarna CNC-operatörer för start omgående hos vår kund i Umeå.