CNC - operatör till Cytiva i Umeå

CNC - operatör till Cytiva i Umeå

Cytiva (Tidigare GE Healthcare Bio-Sciences) är inne i en expansiv fas, därför behöver de stärka upp deras team med bemanning.

Just nu söker vi till Cytiva en CNC-Operatör. På Cytiva utvecklar dom utrustning som används för forskning och utveckling samt tillverkning av nya läkemedel.

Tjänsten är på heltid och till en början blir man anställd som konsult genom Lernia och med möjlighet att bli tillsvidareanställd hos kund på sikt. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö.

Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag!

Om dig

Du ska ha grönt kort för CNC och ha några års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör inom tillverkande industri. Du ska kunna tala och läsa svenska flytande och ha B-körkort.

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Vår kund uppmuntrar kvinnliga sökanden i denna process för att få en mer jämställd arbetsgrupp, men det viktiga är att det blir rätt person på rätt plats så alla är varmt välkomna att söka.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid med stora möjligheter till förlängning. Start omgående.

Heltid. 2-skift.

Du ska kunna arbeta hela sommaren

Tjänstgöringsort: Umeå

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail.

Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Karolin Fridenborg, karolin.fridenborg@lernia.se

Mer information kring uppdraget och vår kund ges vid eventuell intervju.

Tillsättningarna sker löpande så ansök gärna redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.