Bilmekaniker till verkstadskund i Umeå

Bilmekaniker till verkstadskund i Umeå

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att serva och reparera bilar i första hand. Du kommer även arbeta med felsökningar och däckbyten samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en bilverkstad.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av en del administrativt arbete med telefonsamtal, bokningar, samt reservdelsbeställningar. Du kommer även att vara ansiktet utåt och kommer med andra ord att ha ett totalansvar ut mot kund.

Vår kund arbetar kontinuerligt med att ständigt bli bättre inom sitt affärsområde och hoppas på att du ska bli en viktig kugge i hjulet för att nå dit.

Formell kompetens:

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av arbete som bilmekaniker samt att du arbetat med felsökningar på moderna bilar. Har du även en fordonsteknisk utbildning i grunden är det meriterande men inget krav, det viktigaste är din kompetens då du kommer behöva vara självgående i verkstaden. Har du erfarenhet av flera olika bilmärken, vidareutbildningar eller certifikat är det meriterande.

B-körkort och tillgång till bil samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper:

Vi söker efter dig med stort engagemang och drivkraft som arbetar systematiskt och strukturerat med kundens bästa i åtanke. Vi tror att du är noggrann och självgående och trivs då du får utmaningar varje dag.

Är du en person som även gärna skruvar på fritiden? Då är du troligen rätt person för tjänsten.

Tillträdesdag:

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information:

Anställningen blir initialt en visstidsanställning på heltid via Lernia med goda chanser till övertag av kund för rätt person. Arbetstiden är förlagd på vardagar kl 07-16.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person, välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor är du välkommen att maila anette.humby@lernia.se. Observera dock att du ansöker via Lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en fullserviceverkstad som vänder sig till bilar, anläggningsmaskiner, entreprenadmaskiner, lastbilar & påbyggnationer. Vi söker nu efter en erfaren bilmekaniker med start så snart som möjligt. Vår kund erbjuder konkurrenskraftiga löner och letar efter dig som vill ha ett långsiktigt samarbete.