2st produktionsarbetare till Stena Recycling, Holmsund

2st produktionsarbetare till Stena Recycling, Holmsund

Vi söker nu för Stena Recycling i Umeå en nyfiken och hjälpsam produktionsarbetare!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Arbetsuppgifter

Lernia söker en produktionsarbetare som får arbeta i ett team som arbetar med farligt avfall. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Här får du arbeta i en trygg och säker miljö där medarbetarna ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som produktionsarbetare är dina huvuduppgifter att:
  • Ta emot material som kommer in främst olja och behandla denna
  • Sortera och hantera material
  • Dokumentera materialet för lagersaldo
  • Följa fastsatta rutiner och dokumentation
  • Använda truck och hjullastare
I tjänsten ingår också ett visst ansvar för egenkontroll/förebyggande underhåll av anläggning och maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är service medveten och tar initiativ till förbättringar för både kunder och kollegor. Du ska ha god fysik och klara tunga lyft.

Vidare ser vi att du har:
  • Truckkort B1
  • Arbetat inom industrin eller produktion.
  • Du talar och förstår svenska i tal och skrift.
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning.
  • B-körkort samt tillgång till bil.
Mediterande

- Hjullastarförarbevis med krav på yrkeserfarenhet.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Vi söker engagerade och motiverade materialhanterare som trivs med att arbeta fysiskt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och motiverad och vill bidra till arbetsgruppens dynamik. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitet och säkerhetstänkande och hälsomedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inhyrning 8 veckor med goda möjligheter till förläggning. För rätt person finns möjlighet till direktanställning hos kund.

Dagtid mån-fre 7-16.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Detta är ett bemanningsuppdrag där du till en början kommer att vara anställd av Lernia och arbeta som konsult. Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Konsultchef Karolin Fridenborg, karolin.fridenborg@lernia.se.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.