Säljare/Uthyrare

Säljare/Uthyrare

Lambertsson Rental etablerar sig i Norrland med ambitionen att bli branschens bästa leverantör! Därför söker vi en relationsbyggande säljare som med ett stort engagemang och driv vill bidra till vår etablering i Umeå.

Om rollen

Som säljare hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med uthyrning av våra byggrelaterade produkter och tjänster. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggström. Du kommer att fungera som kontaktperson och rådgivare för våra kunder, både vid beställning per telefon och vid besök på depån. I tjänsten ingår även kundbesök och försäljningsarbete gentemot olika arbetsplatser och projekt.

Om dig

Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet från tjänste- eller projektförsäljning inom B2B. Du har en god social kompetens och strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vidare söker vi dig som självständigt driver ditt arbete framåt och tar initiativ till förbättringar när du ser potential i nya lösningar. Utifrån tjänstens karaktär tror vi också att du är resultatinriktad, nyfiken och brinner för affären. Har du ett stort lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Hos oss får du ett utvecklande arbete i en expansiv verksamhet. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Erik Mogren, Regionchef, 0733-84 71 71,
Mer info
Kontaktperson Erik Mogren, Regionchef
Telefon 0733-84 71 71
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.