Entreprenadchef

Entreprenadchef

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Vi söker nu en entreprenadchef till Umeå!

Om rollen
  • Du har ett huvudansvar för våra entreprenadprojekt och att dessa genomförs på ett professionellt sätt och med en god kvalité genom att ha en kontinuerlig uppföljning med dina medarbetare och kunder.
  • I din roll ingår ett övergripande ansvar för att lämna offerter och planera för kommande projekt.
  • Du är tillsammans med arbetsledare ansvarig för att leda, motivera och utveckla personalen.
  • I ditt team ingår kompetenta och självständiga medarbetare som består av arbetsledare, elektriker, montörer och vägdriftsarbetare.
  • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
  • Du rapporterar till filialchefen.
Om dig

Har du arbetat som chef på en entreprenadavdelning inom närliggande bransch är du mycket intressant för oss. Som person är du förtroendeingivande och har tidigare erfarenhet av att leda personal. Du är kommunikativ och strävar efter att skapa goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmågan att se helheten och ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet.

Du trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla vårt marknadserbjudande. Genom att involvera och engagera underställd personal är du duktig på att skapa samsyn och bidrar till att alla samarbetar för att nå gemensamma mål. B-körkort är ett krav.

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Joel Levisson, Filialchef
Telefon 0733-84 88 36
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.