Administratör

Administratör

Nu söker vi en administratör som med ett stort engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet i region nord.

Om tjänsten

Som administratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta kundregistrering, kreditsamordning och inventarieregistrering i vårt system. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå kontering av fakturor och vidarefakturering till kund. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att ha mycket kontaktytor både internt och externt med våra kunder.

Om dig

Du har en relevant gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet av administrativt arbete. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och med varierande arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att samarbeta med människor och skapar långsiktiga relationer. Du arbetar strukturerat och självständigt.

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Erik Mogren, Regionchef
Telefon 0733-84 71 71
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.