Installationselektriker

Installationselektriker

Vi utökar vår verksamhet i regionen och söker nu både installations- och serviceelektriker med placering i Umeå!

Om rollen

Lambertsson är idag marknadsledande på tillfällig el och värme till bygg- och anläggningsindustrin, men vi är nu inne i en expansiv fas där vi utökar vår installationsverksamhet på flera orter. I rollen som installationselektriker hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med nyinstallationer, passersystem/larmanläggningar, service- och ROT-arbeten.

Om dig

Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Vi söker därför dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Vidare är du lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera kundanpassade lösningar.
Du som söker bör ha en utbildning inom el på lägst gymnasienivå och några års erfarenhet som som elektriker. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Forsgren, Depåchef
Telefon 0733-37 63 18
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.