Medarbetaren till entreprenadavdelningen

Medarbetaren till entreprenadavdelningen

Om rollen

I den här rollen kommer du främst att arbeta med service och underhåll av bodar, både i vår verkstad och på fältet ute hos kund. Etablering av bodar ute på våra kunders arbetsplatser förekommer också som en del i ditt arbete.

Du kommer även att stötta dina kollegor med hantering av returnerade maskiner och material samt andra arbetsuppgifter på vår entreprenadavdelning. Hos oss får du ett varierande arbete med mycket frihet under ansvar och får vara del i ett personligt företag som sätter människan i centrum.

Om dig

Vi tror att trivs i en roll där med varierade arbetsuppgifter och du tar gärna tar egna initiativ. Du är strukturerad och gillar att ha ordning omkring dig. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse, truckkort är meriterande. Datavana och C-körkort är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Under denna rekrytering undanber vi oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.