Vi söker Full-stack Utvecklare

Vi söker Full-stack Utvecklare

Vi söker Full-stack Utvecklare

Bli en av oss!

Vi är en Umeåbaserad startup inom FitTech med siktet inställt på att revolutionera träningsbranschen. Allt fler upptäcker fördelarna med träning hemifrån och vi möjliggör detta - live på nätet! Vårt innehåll täcker allt från mental till fysisk träning och vi ser en stark utvecklingskurva just nu. Därför behöver vi bli fler!

Vi söker full-stack-utvecklare som vill jobba i ett team med högt personligt ansvar och stimulerande uppgifter. På köpet får du fantastiska arbetskamrater, bra villkor och en möjlighet att påverka mångas liv till det bättre.

Som person har du stort engagemang. Vi vill att du är ansvarstagande, lyhörd och trivs med att arbeta nära dina kollegor och kunder. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har en förmåga att se helheten i ditt arbete och tar ett ansvar för såväl dina egna uppgifter som för teamets. Du trivs i en miljö där grupparbete är fokus, men kan även självständigt hantera arbetsuppgifter. Du har en mycket god förmåga att leverera mot uppsatta mål och deadlines och är bra på att kommunicera såväl muntligt som skriftligt.

Kvalifikationer:
  • Node.js
  • React JS
  • Docker / Docker Swarms
  • Typescript

Skicka in några rader om dig till oss till mail: Johan@kvix.se eller klicka på ansök nu.

Ring eller maila Daniel Alinder om du har funderingar
Daniel.alinder@kvix.se
073-9108737

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://kvix.se
Sista ansökningsdag 2 juni 2020 (1 dag kvar)