Terminalarbetare till Kuusakoski i Umeå

Terminalarbetare till Kuusakoski i Umeå

Hos Kuusakoski får du en variationsrik arbetsroll där du har möjlighet att ta egna initiativ och ha frihet under eget ansvar. Sök tjänsten nu då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Kuusakoskis räkning en terminalarbetare till gården i Umeå.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kuusakoski under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kuusakoski behöver just nu förstärkning i deras arbetsgrupp som kommer att se till att du blir väl omhändertagen väl på plats. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan klockan 7-16.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Kuusakoskis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som terminalarbetare hos Kuusakoski arbetar du på en skrotgård med metallåtervinning. Du kommer att ha en variationsrik vardag där du kombinerar maskinkörning med andra uppdrag på plats.

Utifrån dina tidigare erfarenheter kommer Kuusakoski anpassa rollen för att skapa rätt förutsättningar för dig att lyckas, det som krävs från dig är ett engagemang av att vilja lära dig.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av:
  • Gasskärning
  • Lastning och lossning av material
  • Manuell sortering
  • Maskinkörning
  • Kundmottagning
Vi söker dig som

sedan tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Har du maskinförarutbildning på hjullastare, yrkesbevis för grävmaskin och/eller erfarenhet av metaller, samt innehar "heta arbeten"-utbildning är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet och anser det är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Kuusakoski. Du trivs med att ta egna initiativ och vågar att ta för dig eftersom att du kommer tidvis arbeta självständigt. Du är även stresstålig, eftersom arbetet tidvis kan vara intensivt. Vidare är du en social person som är en god lagspelare.

START: 2 maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flykt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)