Installationsledare till Assa Abloy Entrence Systems Umeå

Installationsledare till Assa Abloy Entrence Systems Umeå

Assa Abloy Entrence Systems är på stark frammarsch och vi söker därför en installationsledare till Umeå. Vill du bli en del av ett växande och innovativt företag? Har du tidigare erfarenhet inom branschen och är redo för nästa steg? Som Installationsledare till Assa Abloy i Umeå kommer du bli en nyckelperson som spelar en viktig roll för företagets fortsatta tillväxt. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Om kundföretaget
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. Läs mer på: assaabloyentrance.se/sv/.

Dina arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att ansvara för all planering samt installation av olika entrélösningar som avdelningen erbjuder i region norr. Du kommer att var med i hela kedjan, från första kontakten med kund till att du deltar vid slutbesiktning och kvalitetssäkrar installationen.

Det innebär bland annat att:
  • Säkerställa att installation kan genomföras enligt plan och utförs inom given kostnadsbudget från uppgjord affär.
  • Kvalitetssäkra utförda installationsarbeten så att de utförs enligt överenskommelse med kund.
  • Förhandla installationspriser från installationsfirmor och boka utförande enligt plan.
  • Sköta kontakten med kunder och andra interna och externa kontakter.
  • Säkerställa att kunden är medveten om sitt åtagande - enligt uppgjord affär, ritningar, infästningar och andra förutsättningar.
  • Boka utförande enligt plan med vald installatör, egen eller underentreprenör.
  • Supportera i fält om frågor uppstår under Installation.
  • Kontrollera fakturor från installatör mot given/givna offert/er.
  • Skicka kundfakturor.
Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du har yrkeserfarenhet inom relevant område från branschen eller i en liknande roll. Du är en stresstålig person som tycker om att arbeta i högt tempo och drivs av resultat. Det är viktigt att du har en affärsmässig inställning till kunder och underentreprenörer och att du har god teknisk kunskap samt god kunskap att läsa ritningar. Du har ett stort intresse för mekanik, teknik och hydraulik och vill utvecklas ytterligare i denna tjänst.

Som person har du lätt för att hantera förändringar och gillar problemlösning då en stor del av arbetet utgörs av den dagliga operativa driften som skall planeras och koordineras. Du motiveras och drivs av att nå resultat och har ett självklart fokus på service i alla projekt du tar dig an, att missa en deadline finns inte i din värld. Här värderas också din positiva energi som du delar med dig till både kollegor och kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid

Om oss
Kornboden- OnePartnerGroup i Örnsköldsvik är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 45 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Malin Vedman, 0660-689 602, malin.v@kornboden.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)