Vi söker studenter med industrierfarenhet

Vi söker studenter med industrierfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker studenter med industrierfarenhet till kommande uppdrag hos våra kunder. Har du erfarenhet från montering, lager/logistik och/eller svetsning vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Din profil

Krav för den här tjänsten är att du har tidigare erfarenhet från industriarbete och att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper då vi anser att det är viktigt att bidra till en god arbetsmiljö på din arbetsplats. Därför ser vi gärna att du är ansvarstagande, engagerad och flexibel samt lyhörd mot vår kund och dina kollegor.

Övrig information

Du blir anställd av Konsultia och uthyrd till vår kund som har fabrik i Umeåområdet.

Behov kan snart uppstå hos våra kunder så sök gärna redan idag.
Mer info
Kontaktperson Sven Ericsson
Telefon 070-5172979
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se