Svetsare för kommande uppdrag

Svetsare för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag till ett av våra kundföretag i Umeå. Har du erfarenhet av svetsning sedan tidigare? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Vi kommer intervjua löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi söker dig som är utbildad svetsare, eller har några års erfarenhet inom yrket. Du bör ha erfarenhet inom de olika svetsteknikerna, och är van att läsa ritningar.

Specificera gärna dina kunskaper och erfarenheter i ditt CV.

Din profil

Vi söker personer som är positiva, produktiva och driftiga i arbetet, och som kan arbeta likaväl självständigt som i grupp tillsammans med andra. Utöver detta lägger du upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, och kan lösa de problem som dyker upp.

Övrig information

Mer information om tjänsten kommer ges vid en eventuell intervju.
  • B-körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst.
  • Start: Omgående
- Arbetsplatsen ligger 5 mil utanför Umeå
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se