Servicetekniker/Mekaniker för tunga fordon

Servicetekniker/Mekaniker för tunga fordon

Dina arbetsuppgifter

Som mekniker/servicetekniker är du en nyckelspelare för att få eftermarknaden att fungera. Du bemöter kunden i deras vardag då fel uppstår, eller då service skall göras. Ditt arbete utför du ute på fältet i regionen samt i verkstaden. Du kommer felsöka, underhålla och reparera maskiner inom ditt område. Du ansvarar själv för dokumentationen av service och underhåll.

Som servicetekniker hos vår kund har du ett stort eget ansvar och stora möjligheter att själv planera dina dagar.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av elektronik och hydraulik, även att kunna läsa el- och hydraulscheman är en viktig kunskap i rollen. Vidare har du grundläggande datorvana och kan hantera en pc för både arbete på maskiner och för egen dokumentation i företagets digitala arbetsordersystem.
Meriterande med erfarenhet från skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, truck, pistmaskiner eller tunga fordon.

Som person är du driven och serviceinriktad, du är van att hantera kunder i ditt vardagliga arbete och har hög grad av kvalitetsmedvetenhet och servicenivå.

Övrig information

Sista ansökningsdag är sista oktober, urvalet sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

För mer information kan du kontakta Sven Ericsson på Konsultia, 070-5172979.
Mer info
Kontaktperson Sven Ericsson
Telefon 070-5172979
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu mekaniker/servicetekniker till vår kund som jobbar med tunga fordon.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se