Montörer till läkemedelsindustrin

Montörer till läkemedelsindustrin

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med montering av små och lätta enheter samt testning och kalibrering för att möta produkternas kvalitetskrav. I produktionen gäller hårda hygienkrav.

Din profil

Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna. Har du även erfarenhet från finmontering och finmekanik är det meriterande samt om du jobbat med elmontage eller har andra elkunskaper.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information

Vår kund är en populär arbetsgivare i Umeå, de har en bra arbetsmiljö samt gym och pool i sina faciliteter.
Arbetstiden är dagtid.

Behovet hos vår kund är omgående så vänta inte med din ansökan då vi anställer löpande.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare söker nu montörer till deras produktion i Umeå.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se