Montörer till läkemedelsindustrin med omgående start

Montörer till läkemedelsindustrin med omgående start

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med montering av små och lätta enheter samt testning och kalibrering för att möta produkternas kvalitetskrav. I produktionen gäller hårda hygienkrav.

Din profil

Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna. Har du även erfarenhet från finmontering och finmekanik är det meriterande samt om du jobbat med elmontage eller har andra elkunskaper.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag

Vi kommer kalla sökande på intervjuer löpande. Vi tillsätter även tjänsterna löpande så möjligheten till arbete ökar om du snabbt kommer in med ansökan.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker montörer till vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare i Umeå.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se