Montör till träindustrin

Montör till träindustrin

Dina arbetsuppgifter

Vi söker Industriarbetare till ett bemanningsuppdrag hos en av våra kunder inom träindustrin. Trivs du med ett fysiskt arbete och har en bakgrund inom industrin kan detta arbete passa bra.
Arbetsuppgifterna är bl.a. montering och glasning av vägg- och dörrpartier, renoveringsjobb ute hos kund och eventuellt enklare montering av metalldelar.

Din profil

Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper och då vill vi att du skall vara självgående, företagsam och lösningsorienterad. Du har positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är drivande samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.

Det är meriterande om du har finsnickarkompetens men inget krav.

Övrig information

Behovet till tjänsten är omgående så passa på och sök direkt.

Vid eventuella frågor eller funderingar kan du kontakta Sven Ericsson på 070-5172979 eller sven@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Sven Ericsson
Telefon 070-5172979
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se