CNC-operatör för kommande uppdrag

CNC-operatör för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu CNC-operatörer för kommande uppdrag till ett av våra kundföretag i Umeå. Har du erfarenhet av CNC sedan tidigare? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Vi kommer intervjua löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör eller dig som har något/några års yrkeserfarenhet inom just CNC.

Utöver detta ser vi gärna att du har programmeringsvana.

Som CNC-operatör kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på erfarenhet- så vänligen specificera dina erfarenheter tydligt i CV, exempelvis vilka material och fabrikat du arbetat med, eller vilka typer av CNC-maskiner du använt dig av i arbetet.

Din profil

Vi söker personer som är positiva, produktiva och driftiga i arbetet, och som kan arbeta likaväl självständigt som i grupp tillsammans med andra. Utöver detta lägger du upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, och kan lösa de problem som dyker upp.

Övrig information

Mer information om tjänsten kommer ges vid en eventuell intervju.
  • B-körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst.
  • Start: Omgående
- Arbetsplatsen ligger 5 mil utanför Umeå
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se