Digital Marknadsförare Webb till Konftel

Digital Marknadsförare Webb till Konftel

Om företaget

Vill du arbeta i en modern internationell miljö där du ges stora möjligheter att påverka, driva och styra vår digitala marknadsföring? Drivs du av att arbeta självständigt såväl operativt som på en strategisk nivå? Vi söker dig som vill bli en del av vårt oslagbara team och som tillsammans med oss når ut på den globala marknaden.

Dina arbetsuppgifter

Som digital marknadsförare hos oss kommer du arbeta med att utveckla och driva effektiv digital marknadsföring och kommunikation mot våra målgrupper. Då vi säljer konferensprodukter globalt via distributörer och deras nätverk av återförsäljare är de digitala kanalerna, så som webb, e-postmarknadsföring och sociala plattformar vår enda möjlighet att på egen hand kommunicera med återförsäljare och slutkunder. Därför blir din roll en viktig del i vår verksamhet och du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du själv många gånger förväntas vara initiativtagare.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Löpande drift och underhåll av Konftels webbsajt - innefattar produktion, utveckling och teknisk utvärdering
  • Konvertering av webbesökare mot mål som verksamheten definierat
  • Optimera processer för marketing automation
  • Ansvara för både on-site och off-site SEO
  • Hantera köpt synlighet och kampanjer online
  • Produktion av material till våra digitala kanaler så som mejlutskick, banners och mallar
  • Domänhantering inklusive bevakning, teckning och övervakning av Konftels internetdomäner
Din profil

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har en akademisk utbildning inom marknadsföring och kommunikation eller liknande. Vidare ser vi att du har erfarenhet av hantering och analys av kunddata, kunskap i Salesforce och kunskap inom Googles tjänsteportfölj, som Adwords och Google Analytics. Det är meriterande om du även har kunskaper i Sitecore då detta är vår webbplattform.

Du har förmågan att strukturera och utveckla hantering av kunddata och du är relationsskapande i ditt förhållningssätt samtidigt som du kan vara mer analytisk och tänka kring system/arkitektur emellanåt. Du behöver även ha mycket goda kunskaper i engelska (både tal och skrift). Ytterligare språkkunskaper som tyska, franska, spanska eller kinesiska är meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför gärna att du som person är initiativrik, positiv, kreativ och självgående. Du har förmågan att arbeta med flera processer samtidigt och har lätt för att samarbeta men samtidigt vågar du ifrågasätta.

I denna roll är passion för digital marknadsföring och webbutveckling, med ständig koll på vad som anses vara best practice i webb- och UI-kretsar, en förutsättning för att kunna lyckas. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson via tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 27 maj, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 073 351 27 14
Område Umeå
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konftel är ledande inom produkter för samarbetslösningar. Ända sedan 1988 har vår mission varit att hjälpa människor runt om i världen att genomföra möten, oavsett avstånd. Vi vet att distanssamarbete är ett effektivt sätt att spara tid och pengar samtidigt som det bidrar till en mer hållbar värld. Vi är Climate Neutral-certifierade och kan därför erbjuda kunder att köpa utrustning för videokonferenser, med ett bibehållet gott klimatsamvete. Perfekt ljud och kristallklar videobild är avgörande för produktiva möten, det är därför vi alltid har den senaste tekniken i våra samarbetslösningar. Vår ljudteknik OmniSound® är inbyggd i Konftels alla konferensenheter. Produkterna säljs globalt under varumärket Konftel och vårt huvudkontor ligger i Umeå. Läs mer om företaget och produkterna på konftel.com.