Kompetensrådgivare

Kompetensrådgivare

Kompetensrådgivare till Umeå

Älskar du att möta nya människor varje dag, att göra affärer och befinna dig i företagens hjärta? Förstår du vad en ledningsgrupp, en VD och en styrelse har för uppdrag och känner du till en personalchefs vanligaste dilemman, då är Du vår nya Kompetensrådgivare..

I din roll som Kompetensrådgivare möter du kunder i deras vardag. Du förstår de utmaningar som lednings- och HR-funktionerna står in för och som Kompetensrådgivare ligger du steget före genom att hålla örat mot backen och lyssna in vad kunden behöver och vad omvärlden signalerar. Tillsammans med dina kollegor och genom dina många möten och rådgivande samtal når du framgång.

För att trivas i rollen som Kompetensrådgivare tror vi att du professionell, fokuserad, målinriktad och flexibel. Du trivs bäst när du får jobba ute hos våra kunder med att ta fram bästa möjliga lösningen just för dem. Kompetenslaget är ett team, vi gör det Enkelt för våra kunder och motiverar varandra för att ständigt utveckla vår affär och bygga långsiktiga relationer till våra kunder. Självklart delar du vision av teamwork samtidigt som du kan driva ditt eget arbete. Du äger förmågan att planera och administrera dina pågående affärer.

Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kundrelationer, uppsökande försäljning och rådgivning. Du är van att jobba med någon form av CRM-system och van användare av Officeprogrammet. Vi förutsätter att du har B-körkort samt tillgång till bil. Du kommer att utgå från Umeå men har Västerbotten som arbetsfält.

Vill du vara en del av vår framtidsresa? Skicka in din ansökan redan idag!

För frågor angående tjänsten kontaktar du Gabriella Moritz 070-621 35 35.

Ansökan gör du direkt via vår länk. Vi har löpande antagning så skicka in din ansökan direkt!
Mer info
Kontaktperson Gabriella Mortiz
Telefon 0911-91100
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 1000 utbildningsdagar, flertalet rekryterings- och utvecklings- uppdrag under 2016 på mer än 47 orter, har vi nu tagit ett till kliv in i framtiden. Vi lever som vi lär med värdeord som ”enkelt”. Våra kunder jobbar med oss för att vi gör deras vardag enklare och lättare att verka i.