Projektledare R&D

Projektledare R&D

Till vår Utvecklingsavdelning söker vi nu en person med intresse för teknik och processer med fokus på planering, ledning och uppföljning av utmanande utvecklingsprojekt.

Arbetsuppgifter
Som projektledare är du delaktig i utvecklingsprocessen från estimering, planering och genomförande av utvecklingsprojekt, från förstudie till serieproduktion och efterföljande projektutvärdering och projektavslut.

Du samverkar med övriga funktioner och avdelningar inom företaget och medverkar till att utveckla processer och arbetssätt kring projektledning och vår utvecklingsprocess.

I rollen stödjer du projektmedlemmar, planerar och följer upp aktiviteter och kostnader med fokus på status, avvikelser och åtgärder.

Du sammanställer uppföljningar av prognoser och utfall för projekt och övriga aktiviteter som rapporteras till enhetschef R&D samt till företagets ledningsgrupp.

Erfarenhet
Troligtvis är du högskoleingenjör med några års erfarenhet av projektledning med fokus på utvecklingsprojekt. Som person är du initiativrik, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i engelska och B-körkort är ett krav.

Vid frågor kontakta:
Magnus Johansson, Dep
Manager R&D Magnus.johansson@komatsuforest.com

Fackliga representanter:
Unionen:Kurt Berg, kurt.berg@komatsuforest.com
Sveriges Ingenjörer:Halvard Olderlund, halvard.olderlund@komatsuforest.com

Skicka in din ansökan senast 2019-09-30 till: humanresources@komatsuforest.com

Märk ansökan med "Projektledare R&D"

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare i samband med rekryteringen.
Mer info
Kontaktperson Magnus
Telefon 015537590
Email Mejla Magnus
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor och teknikcentrum i Umeå, Sverige. Med cirka 1 400 anställda och tillverkning i Sverige och USA är Komatsu Forest en av världens största skogsmaskintillverkare och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs. Kundrelationerna världen över hanteras av egna säljbolag och återförsäljare.