Elektronikkonstruktör med mjukvaruerfarenhet till Komatsu Forest

Elektronikkonstruktör med mjukvaruerfarenhet till Komatsu Forest

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som elektronikutvecklare på R&D Styrsystem arbetar du med ny- och vidareutveckling av elektronikenheter, styrsystem och styrdatorer till skogsmaskinerna. Din roll spänner över flera kompetenser såsom analog och digital elektronikkonstruktion med tillhörande verifiering, felsökning samt mjukvaruutveckling.

Ditt arbetsområde sträcker sig från konceptframtagning, prototypframställning och slutligen till färdig produkt med användarvänliga funktioner, hög kvalitet och till ett högt kundvärde.

Vi tillämpar en agil metodik tillsammans med produktägare och vår marknadsavdelning och du kommer att verifiera och utvärdera resultatet av ditt arbete genom ett nära samarbete med vår testverksamhet.

Hos oss ingår du i en grupp med öppen atmosfär där vi hjälper varandra att utvecklas. Vårt mångsidiga team spänner över kompetenser som elektronikutveckling, embedded-utveckling, windows-utveckling och web-utveckling. Vår samarbetsinriktade och breda kompetensbas gör att du kommer få möjlighet att utvecklas på både ett personligt och tekniskt plan.

Din profil

Personliga egenskaper värderas högt. Är du nyfiken, engagerad och villig att lära så kommer du i vår grupp ha stora utvecklingsmöjligheter. Som person är du positiv, van att ta egna initiativ samt är strukturerad. Du trivs att arbeta i team och har god förmåga att kommunicera internt och externt. Vidare delar du gärna med dig av din kunskap samt lär av andra för att sprida kompetens och utveckla teamet.

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom elektronikkonstruktion och har några års erfarenhet inom området. Meriterande, men inte nödvändigt, är om du har erfarenhet av något av följande: Funktionell säkerhet, Altium, EMC, radiokonstruktion, programmering (C, C++, C#) och utveckling av mjukvara.

Nationella och internationella kontakter ingår också som en naturlig del i arbetet vilket gör det viktigt att du obehindrat kommunicerar på svenska och engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information om rekryteringen är du varmt välkommen att kontakta Linnea Abild, linnea.abild@clwork.se

Urvalsprocessen sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2022-08-31 via www.clockworkpeople.se

För mer information angående tjänsten, kontakta rekryterande chef Johannes Svanbäck 076-125 62 62 eller via e-post: johannes.svanback@komatsuforest.com
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta med ny och spännande teknik i skogsbrukets absoluta framkant? Trivs du i en miljö där engagemang, samarbete och delaktighet värderas högt? Hos oss kommer du få möjlighet att utvecklas personligt men också kunna påverka teknikval och innovativa lösningar för framtidens skogsbruk.

Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor i Umeå. Med cirka 1 400 anställda och tillverkning i Sverige och USA är Komatsu Forest en av världens största skogsmaskinstillverkare och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs.