Webbutvecklare till spännande satsning med Knowit Experience Norrland!

Webbutvecklare till spännande satsning med Knowit Experience Norrland!

Har du ett stort intresse för programmering och webb? Vill du vara med och erövra Norrland tillsammans med Nordens ledande teknik- och kommunikationsbyrå? Är du driven och tycker detta låter lika häftigt som vi? Då är det kanske dig vi söker!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Knowit Experience Norrland en webbutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Knowit Experience Norrland under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Knowit Experience Norrlands önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Knowit Experience Norrland är nordens största digitalbyrå och gör nu en storsatsning där de ska bygga ett nytt team som du nu har chansen att bli en del av. De värdesätter att ha roligt på jobbet och att känna stolthet över sitt arbete. Knowit erbjuder kunskap inom flera olika området - exempelvis utredning, koncept & design, projektledning, informationsarkitektur, utveckling och förvaltning. Detta ger dig möjligheten att alltid erbjudas nya utmaningar. För Knowit är det viktigt med kompetensutveckling och bra arbetsmiljö vilket de också är måna om att erbjuda sina konsulter.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare på Knowit Experience Norrland kommer du främst arbeta med modern systemutveckling inom webbområdet. Webben och tjänster kring kommunikation har under de senaste åren utvecklats i en rasande fart och Knowit's kunder behöver hjälp att omsätta behov till verklighet. Du kommer främst arbeta med webbutveckling med fokus på JavaScript och C#. Beroende din bakgrund sätts en individuell utvecklingsplan för dig för hur dina arbetsuppgifter kommer att se ut vilket ger dig stort inflytande över hur din arbetstid kommer att förläggas.

Vi söker dig som

Vi söker dig med erfarenhet och intresse inom webb-området, framförallt inom C# och JavaScript. Kanske har du studerat data på universitetet eller helt enkelt är självlärd? Oavsett så är vi intresserade av att höra mer om vad du kan! Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta. Det är meriterande för tjänsten om du arbetat med CMS-verktyg såsom Umbraco eller Episerver tidigare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Knowit Experience Norrland. Du är driven, utåtriktad och älskar att samarbeta! Du är kvalitetsmedveten och är duktig på att lösa problem som kommer upp. Det är även viktigt att du trivs i en organisation där det händer mycket och som är under stark tillväxt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Knowit består av över 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland.
Affärsområdet Knowit Experience har beskrivits som Nordens ledande kommunikations- och teknikbyrå med verksamhet i fyra länder. Genom riktad digital närvaro och berikande användarupplevelser via webb, mobil och sociala medier hjälper vi företag, organisationer och andra verksamheter att nå sina affärskritiska mål.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.