Vill du vara med i en spännande satsning med Knowit Experience Norrland?

Vill du vara med i en spännande satsning med Knowit Experience Norrland?

Tycker du om att arbeta i, och driva egna projekt och få möjligheten att påverka din vardag? Brinner du för digital kommunikation, webbutveckling eller design? Vi söker dig som vill vara en del av Knowit Experience Norrlands satsning i Umeå!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Knowit Experience Norrland räkning ett nytt team på fyra personer inom webbutveckling, UX & design, office 365 eller strategi. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Knowit Experience Norrland. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Knowit Experience Norrland gör en storsatsning och ska bygga ett nytt team som du nu har chansen att bli en del av.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Knowit Experience Norrlands önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Vi söker personer med varierande erfarenheter inom webb-området, där all erfarenhet är bra erfarenhet! Beroende på din bakgrund sätts en individuell utvecklingsplan för dig för hur dina arbetsuppgifter kommer att se ut. Som medarbetare på Knowit Experience Norrland kommer du ha stora karriärmöjligheter samtidigt som du får stort inflytande över dina arbetsuppgifter. Utöver detta kommer du att arbeta i ett härligt gäng där samarbete är A och O. Planen är att bygga ett team där allas olika kompetenser vävs samman för att skapa resultat i världsklass.

Vi söker dig som

Dina arbetsuppgifter kommer att ligga i linje med din erfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet eller relevant utbildning inom backend-utveckling, frontend-utveckling, grafisk design, webbutveckling, applikationskonsult eller liknande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Knowit Experience Norrland. Vi söker någon som tycker att denna satsning är lika häftig som vi tycker! Som person är du driven och som älskar att ta dig an nya utmaningar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Knowit består av över 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland.

Affärsområdet Knowit Experience har beskrivits som Nordens ledande kommunikations- och teknikbyrå med verksamhet i fyra länder. Genom riktad digital närvaro och berikande användarupplevelser via webb, mobil och sociala medier hjälper vi företag, organisationer och andra verksamheter att nå sina affärskritiska mål.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 juli (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.