Ekonomiassistent till Kaj Johanssons Åkeri

Ekonomiassistent till Kaj Johanssons Åkeri

Vi söker en duktig ekonomiassistent till trevliga Kaj Johanssons Åkeri i Vännäsby. Är du noggrann, effektiv och serviceminded med tidigare erfarenhet från liknande arbete kan detta vara jobbet för dig. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att hjälpa kunderna med deras ärenden och besvara frågor, ta emot och lägga ordrar, sköta faktureringen samt utgöra ett administrativt stöd till transportledarna. I arbetsuppgifterna ingår även att vara administratörsansvarig för systemet Palette, vilket innebär att skicka ut fakturor i flödet samt hantera påminnelser. Som ekonomiassistent jobbar du också med leverantörsbetalningar och med löpande redovisning.

Din profil

Vi söker dig som har läst ekonomi på exempelvis gymnasiet eller yrkeshögskola och det är meriterande om du jobbat som ekonomiassistent tidigare. Erfarenhet av Mobilast, Navision eller Palette är ett plus, liksom att vara riktigt duktig på Excel. Viktigast är dock att du har en allmän god datorvana samt lätt kan ta till dig och förstå nya system.

Som person är du trevlig och serviceminded med en vilja att ta hand om kunden på bästa sätt. Du utför dina arbetsuppgifter både noggrant och effektivt. Eftersom du kommer ingå i en tight arbetsgrupp är det viktigt att du är lojal och ansvarstagande samt vill bidra till verksamhetens utveckling genom olika förbättringsförslag.

Om Kaj Johanssons Åkeri

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 280 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå.
Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.