Distriktschef Installation KONE, Umeå

Distriktschef Installation KONE, Umeå

Med våra 100 år i branschen har vi arbetat med framgångsrika projekt – från miljonprogram till världens högsta byggnader och nu när vi går in i en ny hiss era, skapar vi en helt ny typ av användarupplevelse genom att lägga till lösningar och tjänster för smarta byggnader, som ytterligare underlättar vardagen för användarna.

Vill du vara med på resan ?

Nu söker vi en Distriktschef till vårt installationsteam i Umeå !

Du har ett stort kundfokus och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma. Som ledare är du engagerad, och ser till att medarbetarna och du tillsammans effektivt levererar resultat - göra verkstad helt enkelt !

Vi vill att du har erfarenhet av att självständigt driva mindre och större projekt med dina medarbetare och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du driver. Du har förmåga att se sammanhang och helheter i verksamheten med stor bredd, och kan knyta samman frågor.

Du är en trygg, tydlig, prestigelös och en kommunikativ ledare som stimuleras av att se din omgivning växa. Att skapa och bibehålla relationer och förtroende, både internt och externt, är naturligt för dig. Du har ett konsultativt arbetssätt och du kan visa omtanke men ändå ställa krav.

Rollen ställer krav på att du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten, har engagemang och håller dig uppdaterad på medarbetarnas dagliga arbetssituation med fokus på att modernisera och installera hissar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Formella krav

Mycket meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis, Maskinteknik, Industriell Ekonomi, Bygg, eller utbildning som vi bedömer likvärdig tillsammans med minst 5 års erfarenhet av en arbetsledande roll. Du ska ha god förmåga att leda, planera, organisera och följa upp. Har du tidigare jobbat med team i förändring så är det mycket meriterande och att du har erfarenheter av personalplanering alltid med ett stort resultatfokus och kunden i centrum. God datavana, mycket goda kunskaper inom MS Office, vana att jobba i stödsystem, engelska i tal och skrift. Kan ta tuffa beslut och stå för dessa.

Eftersom denna tjänst kommer att innebära distriktsansvar förutsätter vi att du bor inom distriktet. För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, du är teknisk kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende alltifrån tekniker till VD. Resor i tjänsten förekommer.

Distrikt: Placering Umeå, distriktsansvar mellan Örnsköldsvik och Skellefteå inkl. inlandet

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att skicka in din ansökan senast sista ansökningsdag 2021-05-31

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Mats Carlfjord Regionchef på tfn. 011-28 64 11 eller Lena Sjö Rekryteringsspecialist på tfn. 010-218 40 30
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.