Säsongsmedarbetare med VVS kompetens

Säsongsmedarbetare med VVS kompetens

Högsäsongen närmar sig – och då menar vi inte vackert väder eller mogna jordgubbar – utan att många vill bygga altan, lägga golv och måla om hallen. Därför behöver vi förstärkning!

Nu söker vi fler säsongsmedarbetare till vårt varuhus i Umeå som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. Har du kunskaper inom VVS är det meriterande.

Arbetsuppgifter
Som säsongsmedarbetare arbetar du antingen i varuhuset eller ute på vår byggård – och dina främsta arbetsuppgifter är försäljning, varuexponering och kassaarbete – alltid med en hög servicenivå och bra inställning. Vi söker flera nya medarbetare till sommarsäsongen som sträcker sig från april till augusti och omfattningen varierar under perioden. Vi kommer se till att du får en bra introduktion till dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning samt datorvana. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du gärna har arbetat med försäljning av VVS-produkter. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är såklart mycket meriterande. Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och tar dig gladeligen an utmaningar.

Personliga egenskaper
Hos K-Rauta fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.
Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Vi erbjuder
Känns rollen som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-Rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten? Hör då gärna av dig till Varuhuschefen Patrik Sundberg. Se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.k-rauta.se
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.