Säljare till Johans städmaskiner i Västerbotten

Säljare till Johans städmaskiner i Västerbotten

Säljare Västerbotten


Vill du representera ett expansivt familjeföretag som är marknadsledande gällande städmaskiner och som nu ska etablera sig i Västerbotten? Johans Städmaskiner AB, som är en del av OrboTech-koncernen, söker nu en ny säljare.

Jobbet
Som säljare ansvarar du för hela säljprocessen. Då Västerbotten är ett nytt och expansivt distrikt kommer du att ha stort fokus till en början på nykundsbearbetning som du sedan förvaltar och utvecklar. Du kommer att arbeta med att sälja in innovativa och miljövänliga städlösningar ur vårt prisbelönta produktsortiment. Dina kundsegment kommer främst att vara: städbolag, industrier, kommuner, landsting och butiker. Du kommer bl.a. vända dig till lokalvårdare, arbetsledare, inköpare, driftschefer samt städchefer. Du kommer att utföra fysiska kundmöten där du kan identifiera kundens behov samt presentera och demonstrera städmaskiner och lösningar på plats.

Till din hjälp får du framtagna kundlistor och ramavtal med betydande aktörer, en gedigen introduktionsutbildning samt hjälpsamma kollegor med stor erfarenhet. Du bearbetar Västerbottens län med utgångspunkt Umeå, men med flexibilitet om du bor på annan ort.

Som säljare på Johans Städmaskiner kommer du att ingå i ett säljteam med 15 personer ifrån hela OrboTech-koncernen. Det innebär en landsomfattande säljstyrka och kollegor från Skåne i syd till Västerbotten i norr. Vi har regelbundna möten digitalt och även flertalet träffar där vi delar erfarenheter, strategier och frågeställningar.

Profilen
För att vara framgångsrik hos Johans Städmaskiner krävs att du har starkt eget driv, en tydlig ambition att uppnå resultat och kanske viktigast av allt, en positiv inställning till att hjälpa kunden. Vi ser gärna att du som person är social, nyfiken och serviceminded. Vi tror att du som söker är en stark relationsbyggare som är både lyhörd och orädd.

Vi erbjuder:
  • En kvalitativ och unik produktportfölj
  • Passionerade kollegor, som en del av ett vinnande team
  • Möjlighet att utveckla din egen roll och lön
  • Mycket frihet under ansvar
  • En viktig roll i ett välkänt företag
  • Förmånliga villkor
  • Friskvårdsbidrag
Kvalifikationer:
  • Erfarenhet inom uppsökande försäljning, med vana av nykundsbearbetning
  • Tidigare erfarenhet inom branschen är ett plus men absolut inget krav
  • Innehavande av B-körkort
Känner du igen dig i profilen och låter jobbet som den utmaning du söker? Urvalet kommer att ske löpande, därför ser vi att du ansöker så snart som möjligt.

"Målsättningen för Johans Städmaskiner och OrboTech-koncernen är att ligga i framkant och erbjuda marknadens bästa produkter och service. Vill vi vill utmana våra kunder och städbranschen att tänka nytt och vara öppna för förändring! Denna framåtanda, tillsammans med den familjära känslan bland kollegorna är en stor del av varför jag trivs så bra!"
- Anton Johansson, Försäljningsansvarig

Känner du igen dig i profilen och låter jobbet som den utmaning du söker? Urvalet kommer att ske löpande, därför ser vi att du ansöker så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anton Johansson, Försäljningsansvarig: +468-505 884 03 www.johans.se

Johans Städmaskiner levererar skur- och sopmaskiner samt tillbehör och service. Med verksamhet i Norrland förser vi kommuner, landsting, industri, städbolag, butiker, hotell och restauranger med städmaskiner och städprodukter av högsta kvalitet. Johans Städmaskiner är en stor del av OrboTech-koncernen (www.orbotech.se) som är städbranschens mest expansiva och innovativa koncern.

Sökord: Distriktsäljare, Sälj, Försäljare, Försäljning, Account manager, AM, Key Account Manager, KAM, B2B, Sales, Utesäljare, Regionsäljare, Fältsäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Umeå, Skellefteå, hako, teknik, städmaskiner, Utesäljare, Regionsäljare, Fältsäljare, Area Manager
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 jan 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!