Rekrytering av redovisningskonsult/kontorschef

Rekrytering av redovisningskonsult/kontorschef

Vill du vara med och bygga upp ett nystartat bolag? Har du erfarenhet inom ekonomi och vill ta din karriär till nästa nivå? Är du dessutom en person som vill kombinera ditt ekonomiska intresse med personalfrågor? Då är detta helt rätt tjänst för dig som redovisningskonsult/kontorschef till JT ekonomi i Umeå. Sök tjänsten omgående eftersom urvalet sker löpande och vi vill inte missa något guldkorn där ute!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för JT ekonomis räkning en redovisningskonsult/kontorschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos JT ekonomi. Alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

JT ekonomi är ett helt nytt bolag på marknaden där du har möjlighet att kliva in som en viktig nyckelperson redan från första arbetsdagen. Det finns ingen anställd i bolaget för närvarande men resurser har satts in och en mentor kommer att finnas på plats när du väl ska börja din anställning. I denna roll som redovisningskonsult/kontorschef har du stort inflytande på verksamheten.

Här är dina möjligheter stora, du får både utveckla och bygga upp företaget. Till en början har du ett samarbete tillsammans med JT ekonomis VD och ni ska tillsammans arbeta för att företaget ska bli framgångsrikt på sikt. Dina arbetstider kommer att vara förlagda vardagar mellan 08:00-17:00.

Arbetsuppgifter

Du är självgående genom hela ekonomiprocessen vilket innebär att du ska sköta den löpande bokföringen till årsredovisningen och inkomstdeklaration. Utöver detta kommer du att vara behjälplig med skrivelser till myndigheter. Som kontorschef är det du som tar beslut kring inköp till företaget och sköter faktureringen för JT Ekonomi samt har personalansvar. Din uppgift blir att sätta ramar och riktlinjer för det framtida personalarbetet och sedan följa upp det på ett strukturerat och engagerat sätt. Det är du som blir JT ekonomis stora långsiktiga satsning för deras verksamhet.

Övriga arbetsuppgifter som redovisningskonsult/kontorschef är:
  • Avstämningar
  • Lönehantering
  • Delårsbokslut
  • Budget
  • Årsbokslut med tillhörande handlingar
  • Driftansvar
Vi söker dig som

Har en gedigen erfarenhet inom branschen, detta är ett krav för att du ska vara självständig i en hel ekonomisk process för JT ekonomi. Svenska och engelska är ett språkkrav i tal och skrift eftersom arbetsuppgifterna förutsätter detta. Du har även Körkort B eftersom resor inom tjänsten kan förekomma. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Excel och om du har arbetat i Visma eller Sfinx tidigare. Du har förmodligen en akademisk utbildning men erfarenhet från liknade arbetsuppgifter kan också vara intressant. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos redovisningskonsult/kontorschef. Du är en serviceinriktad och erfaren person som lätt vinner förtroende hos kollegor. Du är driven går in helhjärtat i dina arbetsuppgifter för att leverera lösningar i världsklass. Vidare förutsätter denna tjänst att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Detta är viktigt eftersom att bolaget är nystartat och behöver en person som kan vara med och bygga upp en god grund.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.