Junior redovisningskonsult sökes

Junior redovisningskonsult sökes

Är du en nyfiken person som vill utvecklas ytterligare i din yrkesroll? Har du en utbildningsbakgrund inom ekonomi och vill vara med i uppstarten av ett helt nytt bolag? Då är detta tjänsten för dig. Sök tjänsten direkt! Urvalet sker löpande och vi vill inte gå miste om en blivande stjärna.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för JT ekonomis räkning en junior redovisningskonsult. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos JT ekonomi. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

JT ekonomi är ett helt nytt bolag på marknaden som du nu har chansen att få börja på. Eftersom det inte finns någon anställd i dagsläget så kommer du tillsammans med en erfaren redovisningsekonom som ska rekryteras ha ett stort inflytande på verksamheten. Inledningsvis kommer det att finnas tillgång till en mentor på plats, just för att introducera dig på allra bästa sätt i din nya yrkesroll. Arbetstiderna kommer att vara förlagda vardagar mellan 08:00-17:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och JT ekonomis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med dagliga ekonomiärenden exempelvis löpande bokföring, fakturering, stämma av mot balansbudget, kontering samt göra momsavstämningar. Som nyanställd på JT ekonomi finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig att växa i din karriär.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Momsavstämning
Vi söker dig som

Har B körkort eftersom resor kan förekomma inom tjänsten. Du har goda kunskaper i engelska samt svenska både i tal och i skrift eftersom arbetsuppgifterna förutsätter det. Du har även en utbildningsbakgrund som vi bedömer är relevant för tjänsten. Vidare ser vi positivt på om du har någon typ av arbetslivserfarenhet inom branschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos JT Ekonomi. Du är en person som gärna tar egna initiativ och är inte rädd för att ställas inför nya utmaningar. Du har även en positiv inställning och är noggrann i ditt arbetssätt eftersom arbetsuppgifterna förutsätter det.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.