Lagerarbetare

Lagerarbetare

Information om tjänsten
ILogistics är en driftpartner inom logistik med bas i Umeå och en marknadstäckning som sträcker sig dit våra kunder tar oss.
Sedan starten 1999 levererar vi logistiktjänster till både lokala och globala industri- och handelsföretag. Samtliga med höga krav på kvalitet och utveckling.
Läs mer på www.ilogistics.se

Vi behöver stärka upp vår grupp i Holmsund med en lagspelare som har lätt för att förstå datasystem och som vill leverera toppkvalitet till våra kunder.
Du kommer att få en introduktion i samband med att du börjar och sedan har du en "fadder" vid din sida under upplärningen.

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer arbetsuppgifterna i första hand innebära truckkörning, in och utleverans, plock och packning.
I dina arbetsuppgifter ingår b.la.:
  • Plockning och packning av pallar
  • Truckkörning
  • Av- och pålastning
  • Vara behjälplig i det övriga arbetet i lagret

Vi söker dig som
Har truckkort och erfarenhet av truckkörning med A- samt B-behörighet, då du kontinuerligt kommer använda det i arbetet. Meriterande är om du har vana av lagerarbete sedan innan, samt vana av att arbeta med terminalsystem. Du har inga problem att jobba i lite tempo och du är lättlärd. B-körkort samt tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen är ett krav.

Övrigt
Ansökan tas emot via mail: henrik.saxen@ilogistics.se. Skicka in CV och personligt brev och döp mailet till "Lagerarbetare".
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Tillträde: Mitten av november är önskvärt
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ilogistics.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (25 dagar kvar)