Marketing & Customer Experience Specialist

Marketing & Customer Experience Specialist

VARFÖR VI KOMMER GILLA DIG
Du gillar att analysera kundbeteenden, förstå dem och skapa koncept som överträffar kunders förväntingar! Du har ett högt driv och du är inte rädd för att testa nya idéer, även om det innebär att du kan misslyckas. Du har erfarenhet inom retail och därmed har du alltid det kommerciella tänket och kundfokuset med dig. Du har även jobbat med marknadföring, sociala medier och events, vilket är det du brinner för!

Du trivs bäst när du får jobba tillsammans med andra och skapa förtroendefulla relationer med människor i din omgivning. Du motiveras av att vara i en miljö där du ständigt behöver förstå och anpassa dig efter de snabba förändringar som sker i vår omvärld.

Du har en utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande utbildning. Du behärskar både svenska och engelska flytande, i tal och skrift.

Du vet hur man:
  • analyserar och drar slutsatser om nuvarande och poteniella kunders behov och drömmar
  • översätter data och kunskap om kunder till lösningar och koncept
  • skapar effektiv marknadsföring, kampanjer och events
EN DAG I DITT LIV MED OSS
Som Marketing & Customer Experience Specialist hos oss är din roll att driva kunder till Avion Shopping och att, tillsammans med våra partners (hyresgäster), skapa en fantastisk kundupplevelse. Du kommer få vara med på en resa där vi ska förändra Avion Shopping, från ett shoppingcenter till en Mötesplats, där kunder vill mötas och skapa minnen ihop!

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara:
  • skapa relationer med olika delar av samhället och engagera dem i vår business
  • sköta kommunikationen med våra partners (hyresgäster) och se till att deras behov och önskingar tillfredställs
  • skapa marknadsföring och events, tillsammans med våra partners, IKEA och samhället
  • aktivt jobba med vår kommerciella kalender, skyltning och att synliggöra IKEA i Avion Shopping
  • sköta vår hemsida och våra sociala medier för att involvera och uppdatera våra kunder
  • stötta resterande teamet med diverse administrativa uppgifter så som att sammanställa kostnader och statistik, beställa kontorsmaterial etc
I denna tjänsten kommer du att vara baserad i Avion Shopping, i Umeå. Din närmaste chef kommer vara Mia Eskilsson, Shopping Centre Manager.

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Ingka Centres skapar mötesplatser där människor kan mötas, uppleva och interagera, om och om igen. Tillsammans med IKEA och andra partners skapar vi ett komplett erbjudande för våra kunder och besökare, en miljö där de många människorna kan shoppa, äta, umgås och uppleva saker tillsammans. Vi driver idag mer än 40 mötesplatser i 14 länder tillsammans. Läs mer om osshär: www.ingkacentres.com.

Som Marketing & Customer Expeience Specialist är du en del av det team som består av 6 personer och gemensamt arbetar ni för att skapa lyckade upplevelser och förutsättningar för både teamet, våra partners, våra kunder och besökare på Avion Shopping!

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA AN!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Mia Eskilsson på mia.eskilsson@ingka.com. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Clara Dellgren på clara.dellgren@ingka.com eller Sushma Schwerdt på sushma.schwerdt@ingka.com.

Sista ansökningsdag är den 19 juli. På grund av semstertider kan vår rekryteringsprocess ta längre tid än vanligt, vi hoppas att du har förståelse för det.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ingkacentres.com/
Sista ansökningsdag 19 juli 2020 (8 dagar kvar)